DE LIGHT KIT

Beschrijving

De light kit is de tweede educatieve soldeerkit van Solderupp. De kit wordt verwacht in september. Plaats nu een pre-order voor slechts 13,99 via contact@solderupp.com en wees de eerste die de kit ontvangt!

De light kit is geïnspireerd op een spoorweglamp, die vroeger werd gebruikt bij het spoor. Tijdens het in elkaar zetten van deze kit leer je over LED’s, weerstanden, variabele weerstanden en het circuit van deze kit! Bij de kit is een Nederlandse handleiding inbegrepen, samen met een set losse onderdelen. Je hebt geen voorkennis nodig over elektronica om deze educatieve soldeerkit in elkaar te zetten. Geschikt voor basisonderwijs, praktijkonderwijs, VMBO en HAVO/VWO.

De unieke eigenschappen van de light kit op een rij:

  1. De light kit bevat een educatieve gebruiksaanwijzing, waarin je op een leuke en eenvoudige manier leert over elektronica. Leer met behulp van duidelijke afbeeldingen en korte stukjes uitleg over weerstanden, variabele weerstanden, batterijen en LED’s 💡.
  2. De educatieve gebruiksaanwijzing bevat video’s die uitleg geven over solderen en over het circuit van de light kit 🎥.
  3. Zet de educatieve soldeerkit stap voor stap in elkaar met behulp van mooie, duidelijke illustraties 🎨.